Είπαν για εμάς

Δέσποινα Τυριτίδου


Τα χρόνια φοίτησής μου στο φροντιστήριο ΦΩΣ ήταν μοναδικά!!! Οι ποικίλες μέθοδοι διδασκαλίας των καθηγητών σε συνδυασμο με το θετικό κλίμα που πάντα επικρατούσε κατάφεραν να μας εξελίξουν όχι μονο σε επίπεδο γνώσης αλλα κυρίως παιδείας!! Με κόπο και αρκετή όρεξη απο την πλευρά τους βοήθησαν τόσο εμένα όσο και πολλούς συμμαθητές μου να πετύχουμε το στόχο μας!! Ειμαι σίγουρη πως μέσα στα επόμενα χρόνια λειτουργίας του φροντιστηρίου θα είναι πολλοί αυτοί που θα βιώσουν τα ίδια συναισθήματα με εμένα! Για μένα ήταν η καλύτερη επιλογή!!

Γιάννης Σιορδίλης


Νομίζω ότι το όνομα του φροντιστηρίου δεν είναι τυχαίο: "ΦΩΣ" .... οι καθηγητές με τις γνωσεις τους, την κατανόηση, την αγάπη και τη στήριξη που σου δείχνουν σε αυτό το δύσκολο δρόμο αποτελούν το ΦΩΣ που σε οδηγεί στην επιτυχία και στην ευτυχία... Όλοι είναι πάντα εκεί για σένα να σε βοηθήσουν και να σε στηρίξουν. Όχι μόνο όσο αφορά τα μαθήματα αλλά και σε ό,τι πρόβλημα σε απασχολεί... Είναι φίλοι-δάσκαλοι κοντά στα παιδιά και αυτό είναι το πιο σημαντικό.. Ευχαριστώ τους πάντες για τις γνώσεις, τη στήριξη και την επιτυχία που μου προσέφεραν.... ΦΩΣ Η ΣΟΦΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Δήμητρα Πατσέπα


Οι καθηγητές στο φροντιστήριο ΦΩΣ είναι πάντα διαθέσιμοι να βοηθήσουν με όποιες απορίες υπάρχουν, παρέχοντας τις γνώσεις τους με αμεσότητα. Μάλιστα, χάρη στα ολιγομελή τμήματα μπορούν να εστιάσουν στον κάθε μαθητή ξεχωριστά για την καλύτερη δυνατή στήριξη. Μας βοηθούν στη συμπλήρωση μηχανογραφικού και στη μετέπειτα ζωή μας συμβουλεύοντάς μας για την καλύτερη δυνατή επαγγελματική αποκατάσταση. Το φροντιστήριο ΦΩΣ είναι αξία!

Φωτεινή Τζιριβήλα


Η προσωπική μου εμπειρία στο φροντιστήριο ΦΩΣ ήταν μοναδική! Σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας για τις πανελλαδικές εξετάσεις υπήρχε συνεχώς ανανεωμένο υλικό για την καλύτερη δυνατή εξάσκησή μου, προθυμία από όλους να με βοηθήσουν είτε στις ώρες εντός προγράμματος αλλά και πέρα από αυτές! Το σημαντικότερο είναι ότι σε συνδυασμό με την προσπάθεια όλων να φτάσω στην καλύτερη απόδοσή μου, μου δόθηκε και αρκετή ψυχολογική υποστήριξη από τους καθηγητές οποτεδήποτε την χρειαζόμουν! Τελικα πέτυχα στην πρώτη μου επιλογή, εγώ και αρκετοί από τους συμμαθητές μου! Εύχομαι όλοι να έχουν τη δίκη μου εμπειρία!

Ζωή Χορχορόνη


Πρόκειται για ένα αξιόλογο και οργανωμένο φροντιστήριο. Το μάθημα κινείται σε ένα ευχάριστο φιλικό κλίμα με τους καθηγητές να το κάνουν όσο πιο απλό και κατανοητό γίνεται. Εχουν άριστες σχέσεις με τους μαθητές, βρίσκονται πάντοτε στη διάθεσή τους για οποιαδήποτε βοήθεια και το κυριότερο, ειναι πρώτα φίλοι και μετά καθηγητές.

Μαριάνθη Τζουρίδου


Το ΦΩΣ είναι ένα πολύ καλό φροντιστήριο με εξαιρετικό προσωπικό. Το μάθημα γίνεται με τέτοιο τρόπο, ώστε ο μαθητής να καταλαβαίνει το αντικείμενο και να έχει αυτοπεποίθηση ότι έχει αποκτήσει τις γνώσεις που χρειάζονται για να πετύχει. Αυτό επιτυγχάνεται με την επιμονή των καθηγητών, μέσα από ασκήσεις, κυριακάτικα διαγωνίσματα και φυσικά έξτρα εξηγήσεις σε ό,τι χρειαστεί ο κάθε μαθητής ξεχωριστά. Όλα αυτά δεν αφήνουν περιθώριο στο μαθητή να μη γνωρίζει ή ακόμα και να ξεχάσει αυτά που έχει μάθει.